10-12 Aralık 2010 Gönen toplantımız, Erdek, Güneşli köy konağı kahvaltı

Uzun zamandan bu yana bir araya gelememiştik. Nihat Üstündağ arkadaşımızın organizasyonu ile DSİ Gönen tesislerinde toplandık. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursadan gelen arkadaşlarımızla 10 Aralık Cuma günü akşam saatlerinde bulıştuk.

Gönen yakınlarında kahvaltı için Güneşli köyüne geldiğimizde bizi çok güzel bir manzara ve konak karşıladı. Konağın içi muhteşem bir güzellikteydi. Şömine çok ilgimizi çekti, hemen başına üşüşüp ısınmaya koyulduk. İçerinin ısınmasını sağlayan mangallar, havuzlar, su sesi ve ahşap tavana hayran kaldık. Masamızda bizi gerçek anlamda bir "Halil İbrahim Sofrası" bekliyordu. Önce gözlerimiz doydu.Kahvaltı sonrasında meyvelerimiz geldi. Çalışan arkadaşların ilgileri mükemmeldi. Şömine ve havuz başında guruplar halinde fotoğraf çektirdik. Girişteki sevimli köpekler ve maymunlar hayvansever arkadaşlarımızın ilgi odağı oldu.

Dönüş yolunda yer yer kar manzaraları ile karşılaştık. Susurluk'ta bir alışveriş alanından sonra son olarak Akhisar'da "Tavvuk"ta yemek molamızı verdik.

Birlikte olduğumuz arkadaşlarımız:
Nihat-Ferda ÜSTÜNDAĞ, Sadi-Hale KAYA, Osman-Necla AKBAŞAK, Coşkun-Aysun TARLABAŞI, Zeki-Gülsen TEKİN, Bülent-Handan GENEVLİOĞLU, Mustafa-Handan BİLGİÇ, Baki-Edibe ÜNAL, Ercüment-Fatma İNAL, Kemal-Nurcan ATABEK, Zekai-Reyhan ERCAN (1969'lu), Şaban-Sevil ATİK (1971'li)

DSİ tesise giriş, yerleşme ve yemek
Erdek gezisi, Gönen turu ve yemek
Güneşli köy koanğı kahvaltı