Son birkaç yıldır, İstanbul dışında birçok şehirde yaptığımız geleneksel toplatımızı bu yıl Ahmet Yılmaz arkadaşımızı katkılarıyla Samsun'da yaptık. Ahmet arkadaşımız gerçekten çok iyi hazırlanmıştı, Samsun Valiliği ve BŞ Belediyesinin değerli yardımları ile Samsun'u doya doya gezdik, bütün gezi alanlarının kapıları bize ardına kadar açıldı.

Samsun toplantısına katılan arkadaşlarımız: Ahmet-Yüksel HAŞİMİ; Ahmet-Figen YILMAZ, Ali-Selma ATALAY ve kızları Zehra, Ali-Mahinur CANDAN ve kızları Şebnem, Ali Paşa-Emine KURUMAHMUTOĞLU, Arif ARI, Baki-Edibe ÜNAL, Bülent-Ayşe ALTINORDU, Doğan-Fatma YATAN, Ercüment-Fatma İNAL, Ferit YÜCEL, Günkut BARKA, İrfan BUMİN, Kemal-Feruhan FELEK, Mehmet-Göksel AKKAŞ, Mustafa NOYAN, Nihat-Ferda ÜSTÜNDAĞ, Osman-Necla AKBAŞAK, Özgül-Ali SEÇKİN, Sadi-Hale KAYA, Ünsal İNCE, Yakup-Reyhan BAŞ

Özellikle belirtmek isterim, Son bir haftada vazgeçen arkadaşlarım beni hayli zor durumda bıraktı ama gelen arkadaşlarımız ve eşleriyle bir araya gelince çok mutlu olduk. Arif ARI arkadaşım ikinci kez dede olmaya hazırlanıyorken, yanımızda olup Karadeniz gezimiz dahil bizimleydi. Maçka'da kaldığımız otelde dede olduğunun müjdesini aldı. Yakup BAŞ arkadaşım ayağındaki ağrıya rağmen kimi zaman sekerek, kimi zaman da eşinin koluna girerek bandajlı ve şiş ayağıyla Samsun gezimizde hiç yanımızdan ayrılmadı. Sağlık nedenleri dışında gerekçe göstererek katılmayan arkadaşlarımın bilgisine sunulur.

Yaklaşık 1000 fotoğrafı dört günlük bir uğraşı ile arkadaşlarımla paylaşıyorum. Yazıların üzerindeki fotoğrafları tıkladığınızda albümlere ulaşacaksınız. Sağdaki büyük resmin üzerine mause ile sağ klik yapıp farklı kaydederek bilgisayarınıza alabilirsiniz.

Samsun şehir gezisi
Kent Müzesi -1
Kent Müzesi -2
Doğu Park
Engelliler Merkezi

Samsunum -1
Gemi gezisi

Batı Park
Amazon köyü -1

Batı Park
Amazon köyü -2

Bandırma vapuru
alanı gezisi
Bandırma vapuru
içi gezisi

Geleneksel yemeğimiz -1
Geleneksel yemeğimiz -2
19 Mayıs Törenleri -1
19 Mayıs Törenleri -2
Samsun Gazi Müzesi
Çakırlar Korusu
Samsun toplantımızın ve Samsun gezimizin ardından yirmi kişi Karadeniz gezimizin başlangıcı olan Ordu'ya doğru yola çıktık.

Karadeniz gezisine katılan arkadaşlarımız:
Ali-Selma ATALAY ve kızları Zehra, Ali-Mahinur CANDAN ve kızları Şebnem, Arif ARI, Doğan-Fatma YATAN, Ercüment-Fatma İNAL, Kemal-Feruhan FELEK, Mustafa NOYAN, Nihat-Ferda ÜSTÜNDAĞ, Osman-Necla AKBAŞAK, Özgül-Ali SEÇKİN, Ünsal İNCE
Ordu yolunda çay,
Otelde yemek ve Ordu

Ordu Boztepe
Teleferik
Giresun
Topal Osman anıtı
Giresun
Şehir gezisi

Giresun Türk Yıldızları
Uçak gösterisi

Görele
Sadi Kaya'nın memleketi
Maçka
Sümele Manastırı -1
Maçka
Sümele Manastırı -2
Akçaabat
Nihat Usta'da yemek

Gezimiz boyunca çok yorulduk ama ayrılırken her birimiz mutlu ve keyifliydik. Gelecek sene buluşmak üzere vedalaştık.
Trabzon
Ayasofya Kilisesi

Trabzon
Atatürk köşkü

Trabzon
Şehir turu